diumenge, 25 de novembre de 2012

OU FERRAT AMB TÒFONA I BOLETS VARIATS



Ingredients :

Recepta per una persona :
1 Ou
1 Tall de cansalada salada del coll
1 grapat de bolets variats
1 Tòfona
Oli
Sal.

Preparació :

Primer de tot netegem els bolets i posem la cansalada en un paella amb unes gotes d’oli d’oliva a foc baix, per que deixi anar greix. Quan la cansalada trenca el color hi afegim els bolets i esperem que vagin perdent aigua.


Un cop cuits i salats al gust els retirem i aprofitem la mateixa paella per fer el ou ferrat amb poc oli i una mica de sal.


Posem els encenalls de tòfona i ja ho podem servir.

   EL MARIDATGE  

MAS PICOSA - VI ECOLÒGIC DEL CELLER DE CAPÇANES -

Crec que aquest vi es ideal per acompanyar un plat d’aquestes característiques on el contrast i els gustos variats i persistents ens fan difícil el poder apreciar-los correctament.


Aquest vi te uns tanins equilibrats i suaus que ens ajudaran amb aquest plat i on els fruits vermells ens netejaran el paladar i es deixaran un molt bon final.



40% Garnatxa, 40% Carinyena, 10% Merlot, 10% Ull de llebre

Grau alcohólic: 14,0 % Vol.
Producció : 30.000 Ampolles
D.O. Montsant

Fitxa del celler :

http://www.cellercapcanes.com/ca/vi/mas-picosa
Direcció:
Carrer Llaberia, 4
43776 Capçanes - Tarragona


Tel/Fax: 977 178 319
E-mail: cellercapcanes@cellercapcanes.com
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada