dijous, 14 de juliol del 2011

12è Concurs de Cuina Bonpreu-Esclat

El passat dijous 7 de juliol vam assistir al acte de lliurament de premis del 12è Concurs de Cuina Bonpreu-Esclat, que va tenir lloc al City Park Hotel de Sant Just Desvern.
El participants van enviar més de 6.000 receptes i en total s'han premiat 300 receptes d'adults (Una d’aquestes es nostre - Arròs negre de muntanya) i 20 de la categoria pares i fills.
Va ser un acte amb força gent, però molt ben organitzat. En el lliurament de premis hi havia en Pere Tàpias, el president de l'Institut Català de Cuina, Xavier Mestres, i els cuiners Pep Nogué i David Lienas.
El fet de triar una recepta del nostre bloc es important, ja que vol dir que no fem les coses tant malament i fins i tot podem ser creatius amb plats tradicionals, però a la vegada novadors.
En realitat ens agrada els plats de la nostre cuina, però no per això ens oblidem d’altres cuines o estils. Pensem que el temps que li dediquem a la elaboració, es un temps invertit per poder gaudir després encara més dels plats.
Al mateix temps quan ens conviden a dinar o sopar o anem a un restaurant sempre provem de buscar noves idees per crear nous plats o noves maneres de poder fer les coses que ens agraden.
Un dels motius de perquè tenim aquest bloc es poder compartir les nostres receptes amb més gent i fer-les arribar fins i tot a aquelles persones que poden estar interessades en el que nosaltres senzillament fem de tant en tant, que no es més que trobar-nos amb els amics i familiars i poder compartir unes sobretaules llargues, amenes, distretes i amb bona musica.
Com ens agrada cuinar amb ritme, bona musica i gent de casa, adjuntem un vídeo de la Sant Andreu Jazz Band amb l’Andrea Motis al cap davant enregistrar al Palau de Musica Catalana que pot fer més amena aquesta lectura.