dimecres, 2 de maig del 2012

FIRA FORMATGERA DE LA VALL DE RIBES


Fa uns dies van visitar la Fira del Formatge de la Vall de Ribes a Ribes de Freser i vam trobar propostes comercials molt interessants. per el nostre bloc i per crear nous plats o millorar alguns que ja ens son familiars.
Un gran clàssic que sempre que podem en comprem es el blau d’Osona del Molí de la Llavina. Es un formatge blau de llet crua de vaca, cremós i de gust molt marcat ( tipus roquefort ). Normalment ens agrada en llesques calentes de pa pagès torrat, encara que hi ha una altre preparació que ens agrada força i es l’entrepà de salsitxes calentes amb aquest formatge.
Vam seguir passejant i vam poder tastar altres formatges força interessants, però ens va cridar l’atenció una de les parades que no era de formatges.
Per nosaltres una de les novetats d’aquesta edició va ser la parada de Melmelades CALADA amb l’Imma i en Quim al cap davant. Vam poder tastar diferents varietats de melmelades i ens vam endur una de pomes amb tòfones i un altre de Figues al whisky.
Hem de reconèixer que encara que nosaltres sempre hem fet melmelades per el nostre consum emparant-nos en el llibre “Melmelades Casolanes” de la Núria Duran i de la Montserrat Roig aquestes les superaven de llarg ( Encara tenim que aprendre molt ).
Us adjuntem el link per poder trobar-los en les diferents fires i mercats de Catalunya
melmeladescalada.wordpress.com/
i una mica de musica per si teniu intenció de preparar-ne alguna....

Sam Cooke - Wonderful World