Ingredients :
Recepta
per una persona :
1
Ou
1
Tall de cansalada salada del coll
1
grapat de bolets variats
1
Tòfona
Oli
Sal.
Preparació
:
Primer
de tot netegem els bolets i posem la cansalada en un paella amb unes gotes d’oli
d’oliva a foc baix, per que deixi anar greix. Quan la cansalada trenca el color
hi afegim els bolets i esperem que vagin perdent aigua.
Un
cop cuits i salats al gust els retirem i aprofitem la mateixa paella per fer el
ou ferrat amb poc oli i una mica de sal.
Posem
els encenalls de tòfona i ja ho podem servir.
EL MARIDATGE
MAS PICOSA - VI ECOLÒGIC DEL CELLER DE CAPÇANES -
Crec que aquest vi es ideal per acompanyar un plat d’aquestes característiques on el contrast i
els gustos variats i persistents ens fan difícil el poder apreciar-los
correctament.
Aquest vi te uns tanins
equilibrats i suaus que ens ajudaran amb aquest plat i on els fruits vermells
ens netejaran el paladar i es deixaran un molt bon final.
40% Garnatxa, 40% Carinyena, 10% Merlot, 10%
Ull de llebre
Grau alcohólic: 14,0 % Vol.
Producció : 30.000 Ampolles
D.O. Montsant
Carrer Llaberia, 4
43776 Capçanes - Tarragona
Tel/Fax: 977 178 319
E-mail: cellercapcanes@cellercapcanes.com
43776 Capçanes - Tarragona
Tel/Fax: 977 178 319
E-mail: cellercapcanes@cellercapcanes.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada